Sant Adrià i Joventut es coronen al Trofeu Molinet de minibàsquet

Imprimeix

La competició s’ha celebrat del 28 de desembre al 4 de gener al Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat

El Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat va acollir la 57a edició del Trofeu Molinet de minibàsquet, que es va celebrar des del 28 de desembre de 2019 fins al 4 de gener de 2020. El Molinet és el torneig de minibàsquet més antic del país i únic a Europa, i permet fer gaudir del bàsquet els més petits en el marc d’un període tan especial com és el nadalenc.

L'Snatt’s Femení Sant Adrià es va proclamar campió de la categoria femenina en derrotar el Barça CBS per un clar 49-66. Les adrianenques s'han mostrat molt superiors en el partit decisiu i no han donat opció a les blaugranes, que al descans ja perdien per 17-44.

3FbjzNFXOkcPTZza

CLASSIFICACIÓ FEMENINA

  1. SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ
  2. BARÇA CBS
  3. BASKET ALMEDA
  4. CN SABADELL

En el quadre masculí, el Joventut de Badalona va aixecar el trofeu en derrotar l’FC Barcelona en una final trepidant, que ha acabat amb el resultat de 75-83 a favor dels verds-i-negres. La Penya ha anat gairebé tot el partit al davant, però sense poder desempallegar-se d'un combatiu conjunt blaugrana, que mai no s'ha rendit. Al descans la diferència era de només 4 punts (45-49) i la igualtat ha continuat en la represa

nNw6UBdsrfqQahdy

CLASSIFICACIÓ MASCULINA

  1. JOVENTUT DE BADALONA
  2. FC BARCELONA
  3. CB CORNELLÀ
  4. UE MATARÓ

Consolació i semifinals

La tercera plaça del torneig femení va ser pel Basket Almeda, que es va imposar al CN Sabadell per 55-64. A la categoria masculina, el CB Cornellà va ser tercer després de vèncer a la Unió Esportiva Mataró per 53-80. Anteriorment, en les semifinals, l'Snatt’s Femení Sant Adrià havia guanyat amb moltes dificultats el Basket Almeda, guanyant per només dos punts de diferència (56-54), mentre que el Barça CBS havia aconseguit vèncer amb més autoritat el CN Sabadell per 65-40. En les semifinals masculines, el Joventut de Badalona es va imposar al CB Cornellà per 78-68 i el FC Barcelona havia fet el mateix contra la UE Mataró per 70-47.

Concurs de triples

En el concurs de triples, la victòria ha estat per a Elia Guisasola, de la UE Mataró, i Massimo Ruz, del Joventut de Badalona, que s'han imposat a Laia Crispín (Barça CBS) i a Eric Riesco (CB Cornellà).

Redacció / Fotos: FCBQ