El CB Santfeliuenc s’enfrontarà davant de l’Estela càntabre

A falta d’una jornada per al final de la Lliga EBA –fase regular- el CB Santfeliuenc, campió del grup C, ja coneix el rival de la primera ronda d’ascens a l’Adecco Plata. Els del Baix Llobregat, que es van proclamar per segon any consecutiu campions, s’enfrontaran davant de l’Estela de Santander. L’equip que dirigeix Joaquín Romano va finalitzar en segon lloc a la classificació del grup A-A (16 victòries i 6 derrotes). A més, els càntabres es van imposar al Marín Peixegalego (anada 65-70 i tornada 70-84) en la fase classificatòria. La primera ronda es jugarà a doble partit (anada i tornada els dies 12/13 de maig –Santander- i 19/20 de maig –Sant Feliu de Llobregat-). El guanyador accedirà a la segona ronda on el sistema de competició serà el mateix (el guanyador assolirà l’ascens a l’Adecco Plata). D’altra banda, David Ausina ha anunciat que deixarà el club al final de temporada l’equip blanc-i-blau per motius laborals.