La Penya Esplugues es juga a Leganés el seu futur a la Copa de la Reina

Imprimeix

Baixllobregatines i madrilenyes buscaran la classificació per als quarts de final de la competició

Torna la Copa de la Reina de futbol sala femenina. L'AE Penya Esplugues s’enfrontarà, aquest dissabte 4 de gener (18h) davant el Leganés FS al pavelló La Fortuna de la ciutat madrilenya en partit únic corresponent als vuitens de final de la competició. Les madrilenyes, exemptes a setzens, voldran contrarestar la irregularitat de la Lliga amb un bon resultat al torneig del KO. Les espluguines buscaran la victòria per repetir la gesta de la temporada passada: jugar els quarts de final de la Copa de la Reina.

AEPE

Després de recuperar progressivament les sensacions col·lectives en el tram final de la primera volta de la Lliga, l’AE Penya Esplugues obre l’any amb més ganes i il·lusió que mai. Les catalanes saben que es tracta d’un partit a cara o creu. Només passa la formació guanyadora i l’han de jugar com a visitants. Sortiran a la pista amb l’ànim de les grans ocasions. “Amb el format actual la Copa és una oportunitatsegons la capitana Pilar Ribes-- per als equips que no ens classifiquem regularment entre els vuit primers i no la volem desaprofitar”.

La temporada passada a la lliga les blanc-i-vermelles van perdre (2-1) a Leganés en un partit molt igualat. Tot i les distàncies actuals a la classificació d’aquesta temporada –la Penya Esplugues és desena amb 19 punts i el Leganés és tretzè amb 12 punts --, és una eliminatòria oberta i sense favorit clar.

Redacció / Fotos: AE Penya Esplugues