Castelldefels i Molins de Rei acomiaden l’any corrent

Israel Rodríguez i Judith Corachan s’imposen a la XXXVII Cursa del Capó

Dos municipis del Baix Llobregat, Castelldefels i Molins de Rei, van acomiadar el 2019 fent atletisme. I és que les dues localitats de la comarca van celebrar dues curses amb gran afluència de participants.

Un any més, la cursa més antiga de la nostra comarcal, la Sant Silvestre de Castelldefels-Cursa del Capó, va ser tot un èxit de participació. Més de 200 persones, de diferents edats, van participar en la trenta-setena edició.

49315824542 c65dd5f75c c cursacapo

A la cursa dels grans (4.500 metres), el Club Atletisme Gavà va ser el gran triomfador en la categoria masculina completant les tres primeres posicions. El guanyador va ser Israel Rodríguez (CA Gavà) amb un temps de 15’21’’. Josep Cubedo (CA Gavà, 15’23’’) i Carlos Pérez (CA Gavà, 15’24’’) van completar el podi amb el segon i tercer lloc respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Judith Corachan, del Tricbm Calella, amb un registre de 16’27’’. En segona posició va finalitzar Cecília Almada (Independent, 18’32’’) i tercera fou Carla Ciruelos (Gavà Triatló, 19’17’’).

49315125583 d00cdb7952 w cursacapo

D’altra banda, a la prova infantil, amb un recorregut de 1.500 metres, els vencedors van ser Liam Cameron (Independent, 5’49’’) i Alba Hernández (Independent, 6’21’’). Es van aplegar més d’una seixantena de participants.

Primera Cursa dels Nassos

D’altra banda, el Centre Excursionista Molins de Rei (CEM) va celebrar el 31 de desembre, a les 17 hores, la primera edició de la Cursa dels Nassos sobre una distància d’uns vuit quilòmetres. Al voltant del centenar de participants van prendre part a la prova atlètica.

CEM

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels-Xavi Paz

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix