Torna la cursa atlètica més antiga del Baix Llobregat

Imprimeix

La Sant Silvestre de Castelldefels arriba a la seva trenta-setena edició i se celebrarà dimarts 31 de desembre

La Sant Silvestre de Castelldefels tornarà el proper dimarts 31 de desembre a cloure l'agenda esportiva de l'any al municipi baixllobregatí, de la mà del seu fundador, Antoni García, i organitzada per Minerva Esports. La tradicional prova atlètica, coneguda com la Cursa del Capó, arriba a la trenta-setena edició i es consolida com la més antiga del Baix Llobregat. Com marca la tradició, a més dels trofeus per als tres primers de cada categoria, el guanyador i guanyadora de la general s'enduran l'emblemàtic pollastre capó que dóna nom a la cursa.

getimatge cursa capo castelldefels

La prova es disputarà sobre dues distàncies: infantil (1.500 m) i sènior (4.500 m). La sortida i arribada estaran situades al carrer Primer de Maig. La sortida de la cursa infantil està prevista a les 17.30 hores i la d'adults cap a les 17.45-18 h. L'entrega de premis es realitzarà al voltant de les 18.30-18.45h.

El dia de la cursa es formalitzaran inscripcions fins mitja hora abans de l'inici de la primera cursa i sempre que quedin dorsals lliures (inscripcions fins a 300 atletes).

Redacció / Foto: Aj. Castelldefels