Torna la cursa atlètica més antiga del Baix Llobregat

La Sant Silvestre de Castelldefels arriba a la seva trenta-setena edició i se celebrarà dimarts 31 de desembre

La Sant Silvestre de Castelldefels tornarà el proper dimarts 31 de desembre a cloure l'agenda esportiva de l'any al municipi baixllobregatí, de la mà del seu fundador, Antoni García, i organitzada per Minerva Esports. La tradicional prova atlètica, coneguda com la Cursa del Capó, arriba a la trenta-setena edició i es consolida com la més antiga del Baix Llobregat. Com marca la tradició, a més dels trofeus per als tres primers de cada categoria, el guanyador i guanyadora de la general s'enduran l'emblemàtic pollastre capó que dóna nom a la cursa.

getimatge cursa capo castelldefels

La prova es disputarà sobre dues distàncies: infantil (1.500 m) i sènior (4.500 m). La sortida i arribada estaran situades al carrer Primer de Maig. La sortida de la cursa infantil està prevista a les 17.30 hores i la d'adults cap a les 17.45-18 h. L'entrega de premis es realitzarà al voltant de les 18.30-18.45h.

El dia de la cursa es formalitzaran inscripcions fins mitja hora abans de l'inici de la primera cursa i sempre que quedin dorsals lliures (inscripcions fins a 300 atletes).

Redacció / Foto: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
107

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix