Berta Velasco, nominada als premis Fosbury 2019

Imprimeix

Enguany es va proclamar campiona d’Europa de futbol sala amb la Selecció Espanyola

La capitana de l’AE Penya Esplugues, Berta Velasco, ha estat nominada al guardó de millor dona esportista de l’any dels Premis Fosbury 2019 com a campiona d’Europa de futbol sala i jugadora “clau” de la Penya Esplugues. També figuren entre les nominades Ona Carbonell, natació sincronitzada, Laia Palau, bàsquet, Laia Sanz, pilot de motos, Queralt Castellet, snowboarder, Roser Tarragó, waterpolo, i Laura Puigdueta, hoquei sobre patins, entre altres.

Berta Velasco

Fosbury, la revista catalana de tot l’altre esport, ha obert paral·lelament la votació al públic per definir els premis populars als millors esportistes 2019. Es poden votar (https://fosbury.cat/fosbudiary/votacio-premis-fosbury-2019-millor-dona- esportista/) totes les candidatures nominades fins al dia 1 de gener de 2020. Fosbury farà públic el veredicte del jurat i el veredicte dels lectors a primers d’any.

Berta Velasco 1

Berta Velasco, que juga d’ala i és esquerrana, va fer història aquest any en el futbol sala en proclamar-se campiona d’Europa de futbol sala amb la selecció espanyola. Reconeguda recentment com a millor jugadora a la Gala de les Estrelles del Futbol Català per cinquena vegada, s’erigeix, de nou, com a referent del futbol sala femení.

Redacció / Fotos: AE Penya Espluguea