L’Allstar 2020 de bàsquet tindrà representació baixllobregatina

Una jugadora del Basket Almeda i tres i el tècnic del Viladecans BF formaran part de la Conferència Sud

Granollers acollirà al quarta edició de l’Allstar de bàsquet de la Copa Catalunya -masculina i femenina-. Un esdeveniment esportiu que se celebrarà els dies 25 i 26 de gener organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local, el CB Granollers i l’Ajuntament del municipi vallesà. 

2019.10.19 UEM Constructoni Ponce Almeda 6

Dissabte 25 a la tarda es disputarà l'Allstar masculí que, a banda del partit de les estrelles, comptarà amb el tradicional concurs d'esmaixades; mentre que diumenge 26 serà el torn de l'Allstar femení amb un matx entre les millors jugadores de la competició i un concurs de triples.

D8Tj37vUEAAY3Bz

EHqiok9WsAA3pmB

Precisament, a la categoria femenina, hi haurà representació de dos clubs del Baix Llobregat_ Basket Almeda i Viladecans BF. La representant de l’entitat cornellanenca serà Clàudia Soriano, mentre que el club viladecanenc aportarà tres jugadores Marta Guerrero, Clara Solé i Cristina Peña -participarà al concurs de triples-, a més del tècnic Enric González.

Redacció / Fotos: Viladecans BF-Basket Almeda

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix