La Cursa de Mares i Pares Noel de Viladecans arriba a la quarta edició

Imprimeix

La sortida de la cursa solidària amb l’Hospital de Sant Joan de Déu serà diumenge, 22 de desembre, al Centre Comercial Vilamarina

La Cursa de Pares i Mares Noel, que celebra la seva quarta edició organitzada per la Xarxa Comercial de Viladecans amb la col·laboració de l’Ajuntament, integra el lema de la campanya nadalenca Dona-li festa al plàstic i, per això, donarà valor especial a les disfresses que es realitzin sense fer servir plàstics o reciclant materials de plàstic utilitzats abans. A més, tampoc es facilitaran ampolles d’aigua d’un sol ús al final de la cursa. Es recomana a les persones participants portar la cantimplora ben plena de casa.

Cursa de Pares Noel by Victor Crespo 51A7374

La prova constarà d’un recorregut d’uns 3,5 quilòmetres aproximadament (uns 40 minuts caminant), totalment urbans, pels carrers de Viladecans, amb sortida des del Centre Comercial Vilamarina i amb la meta al carrer de Sant Joan. El més important és passar una bona estona. Cal disfressar-se de Mare o Pare Noel i es valorarà que es dugui algun element al·lusiu a l'eslògan de la campanya de Nadal d'enguany a l'hora de repartir els premis. A més de la cursa, a les 11 hores al carrer de Sant Joan també es podrà participar en el taller de fanalets per guiar els Reis d'Orient pels carrers de la ciutat.

El preu de la inscripció és de sis euros, cinc dels quals es destinaran íntegrament a l’Institut de Recerca Sant Joan de Déu, per distribuir-los a l’Estudi del Càncer Infantil.

Redacció / Fotos: Arxiu