La UE Cornellà queda eliminat de la Copa del Rei

Els verds no van estar encertats i els alacantins els van superar a la tanda de penals després que el partit i la pròrroga acabés amb empat a zero

Decepció al Nou Municipal. La UE Cornellà no es va poder classificar per a la segona eliminatòria de la Copa del Rei després de perdre a la tanda de penals davant l’Oriola. Els verds van dominar encara que els va mancar pólvora en totes les seves accions d'atac durant la primera part. A més, van haver de jugar tota la segona meitat en inferioritat numèrica per l'expulsió de Fall poc abans del descans. Després del recés, tots dos equips van buscar la porteria rival però sense trobar el premi del gol tot i que els alacantins jugaven en superioritat numèrica. Ja en el temps extra, cal destacar una rematada a la fusta de Luis Gilabert (115’). Es va haver de recórrer finalment als penals, on es va imposar l'Oriola per 4-5 després de fallar el cinquè llançament Nana.

a7QKqEg5

Al final del partit, el tècnic de la UE Cornellà, Guillermo Fernández Romo, va destacar en roda de premsa que “teníem il·lusió per classificar-nos per a la següent eliminatòria i ho hem intentat fins al final. Estic molt orgullós del treball i entrega de tot l’equip. Jugar en inferioritat numèrica molts minuts ens ha condicionat. Ara cal pensar en la Lliga, ja que ens enfrontem al Castelló.”

CORNELLÀ: Ramón; Óscar Prats, Cristian Pérez, Baro, Javi Jiménez, Fall, Nana, Abde (Leo Ramírez, 76’), Eloy Gila (Pablo Fernández, 91’), Esteve (Mario Robles, 46’) i Becerra (De Baunbag, 61’).

ORIOLA: Aitor; Pina, Andrés, Jose Carlos, Nico (Solano, 68’), Antonio, Luis Gilabert, Maxi, Pitu (Chechu Flores, 73’) (Cases, 78’), Pedro Inglés i Víctor Arenas (Javi Llor, 99’).

ÀRBITRE: Bestard Servera, balear. Grogues als locals Mario i Fall (2A, 45’); i als visitants Maxi i Javi Llor.

ESTADI: Nou Municipal. Uns 500 espectadors.

Redacció / Fotos: UEC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
92

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix