Esparreguera crea la Taula d’Entitats Esportives

Imprimeix

El nou ens té com a objectiu abordar les necessitats actuals de l’esport al municipi des d’una visió àmplia

Un total de quinze entitats van participar, dilluns 16 de desembre, en la primera trobada de la Taula d’Entitats Esportives impulsada per l’Ajuntament d’Esparreguera, que es va celebrar a Can Pasqual. Durant l’acte es va presentar aquest nou ens, que té per objectiu abordar les necessitats actuals de l’esport al municipi des d’una visió àmplia, així com per a situar les bases amb les quals es vol anar desenvolupant la taula de cara al futur. La reunió va comptar amb la presència de la regidora d’Esports, Glòria González, del personal tècnic de l’Àrea d’Atenció a les Persones i de la regidoria d’Esports, així com del regidor de Junts, Jordi Mestres, i de representants de grups polítics del municipi.

Les conclusions que s’extreguin de la Taula d’Entitats Esportives es tindran en compte en el futur Pla Director d’Esports. Un Pla que en aquests moments està pendent de la creació del Comissionat previst en el cartipàs municipal per al seu desenvolupament, i de l’auditoria sobre l’esport local que s’està duent a terme en l’actualitat per a determinar la regulació dels espais municipals, l’adaptació de les bases per a les subvencions en l’àmbit esportiu, l’impacte en les ordenances fiscals i la gestió dels equipaments.

La pròxima trobada de la Taula d’Entitats Esportives es realitzarà el mes d’abril i molt probablement centrarà el seu àmbit de treball en els equipaments esportius municipals, per a posar en comú les necessitats de les diferents entitats pel que fa a disponibilitat, ús i gestió.

EEBpPT6W4AAbEhO

La regidora d’Esports de l’Ajuntament d'Esparreguera, Glòria González, va manifestar que “va ser una sessió molt enriquidora amb moltes aportacions dels representants de les entitats esportives i una bona rebuda per part dels seus dirigents, que van valorar positivament el fet d’intercanviar experiències i propostes de forma col·lectiva en un espai de treball”. La regidora ha apuntat que es va fer èmfasi “en una visió global de l’àmbit esportiu local, en tot allò que ofereixen les entitats a la vila, les seves necessitats i també van sorgir algunes idees i projectes de futur.”

Redacció / Fotos: Aj. Esparreguera