Molins de Rei va celebrar la seva gran festa anual de l’esport

L’expilot de motocròs, Mingo Gris, va rebre el Premi al Reconeixement Esportiu, mentre que Núria Hospital (atletisme) i Fran Sánchez (waterpolo) van ser escollits com a Millors Esportistes de l’any

El Teatre de la Joventut Catòlica-La Peni va ser escenari el passat divendres 13 de desembre dels Premis de l’Esport 2019 de Molins de Rei. Aquest acte, organitzat per l’Ajuntament, premia els molinencs i les molinenques esportistes, i les entitats esportives que han aconseguit destacar durant aquest 2019.

Enguany, el consistori baixllobregatí va voler reconèixer l’esforç i la perseverança dels esportistes i les entitats esportives locals que han aconseguit deixar el nom de Molins de Rei al primer nivell de la competició, gràcies als bons resultats en els campionats en què participen. En aquesta nova edició. Cal destacar que el premi a la trajectòria se’l va emportar l’expilot de motocròs Mingo Gris.

EL DXU7X0AIjAuK

La resta d’esportistes i entitats premiades van ser les següents:

PREMI ESPORT PROMESA – FEMENÍ

Premiada: Eva Villanova, promesa de la gimnàstica artística: campiona absoluta de Catalunya i campiona d’Espanya en barra d’equilibris.

EL DXU1XsAEaEQ6

PREMI ESPORT PROMESA – MASCULÍ

Premiat: Víctor Andrade, jugador del Club Natació Atlètic Barceloneta que ha estat subcampió de Catalunya i d’Espanya amb la Selecció Sub-17 de waterpolo.

PREMI AL MILLOR EQUIP FEMENÍ

Equip premiat: Sènior del Club Futbol Molins 99, campiones de la 1a. Catalana, fet que els ha donat l’ascens a Divisió d’Honor.

PREMI AL MILLOR EQUIP MASCULÍ

Equip premiat: Sènior d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei 2015, campió de Primera Catalana la temporada passada.

PREMI ESPORT – TRAJECTÒRIA ENTITAT

Premiat: Club Esportiu Molins de Rei 2015, pels 75 anys de l’handbol a Molins de Rei.

PREMI A LA MILLOR ESPORTISTA FEMENINA

Premiada: Núria Hospital, primera classificada absoluta femenina en la 18a. Copa Catalana de Curses de Muntanya, organitzada per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

EL DXUwWsAApAy7

PREMI AL MILLOR ESPORTISTA MASCULÍ

Premiat: Fran Sánchez, jugador de waterpolo del Club Natació Terrassa, equip que la temporada passada va aconseguir arribar als quarts de finals de la Lliga Europea de Natació.

PREMI AL RECONEIXEMENT ESPORTIU

Premiat: Mingo Gris, qui al llarg dels anys 60 i 70 va ser pilot professional de la marca Bultaco, amb la qual va aconseguir diferents campionats d’Espanya de Motocròs i va participar en proves del campionat d’Europa i del Món.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
151

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix