Poder volar sense risc ja és una realitat amb Windoor Barcelona

La instal·lació, situada en una cantonada de l'RCDE Stadium, ofereix a Cornellà una nova opció d'oci per a persones des dels quatre fins als noranta-nou any

El somni de qualsevol persona sempre ha estat la possibilitat de poder volar. Aquest anhel ja es pot fer realitat a Windoor Barcelona, que va inaugurar recentment el primer túnel del vent. Una innovadora instal·lació tecnològica que permet gaudir de l'experiència de volar en un entorn totalment segur situat just al costat del centre comercial Splau, al terme municipal de Cornellà de Llobregat.

report 1 1

"La situació era perfecta perquè estem tot just al costat de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona -El Prat i del centre comercial Splau. A més la zona on està ubicada la instal·lació és bàsicament esportiva (RCDE Stadium, complex de tennis, Parc Esportiu Llobregat o l'estadi de rugbi i atletisme", explica la directora Aida Rico. "Windoor Barcelona ofereix la possibilitat de poder volar a tot el món que vulgui, que és el més important. Aquí els facilitem tot per poder gaudir (material i una classe intensa de formació) perquè quan entris al túnel ja estiguis preparat per viure en primera persona aquesta inoblidable experiència. Al principi, sempre hi ha nervis perquè és una sensació diferent mai viscuda, però en cap moment es percep cap mena de risc sinó una sensació de llibertat perquè pots manejar el teu cos en un altra mitja diferent que no estàs acostumat", afegeix Rico. Així doncs, des de l'1 de desembre, ja es pot practicar -reserves per internet o personalment- aquesta nova modalitat d'oci que farà  la delícia de grans i petits.

report 1 2

Líders

Windoor és una de les empreses líder en oci esportiu a l'Estat espanyol. Fa set anys va inaugurar el primer túnel de vent  a Empuriabrava (Girona). Tres anys més tard va incorporar el beach club "WD Wave Club" amb simulador de surf (FlowRider), skimpool i zones de restauració, creant el centre d'oci esportiu més important de Catalunya. A banda de la gestió d'instal·lacions d'oci esportiu, Windoor és un centre d'alt rendiment d'atletes de vol indoor, procedents en la seva majoria de la seva pròpia escola de vol. El seu planter l’integren més de 15 voladors que han aconseguit fer podi en les últimes competicions internacionals i quatre d'ells formen part de les seleccions catalana i espanyola. Així mateix, Windoor organitza cada any la competició The Wind Games, que té lloc el primer cap de setmana de febrer, i que reuneix els millors 200 voladors del món.

A partir dels quatre anys

El túnel de vent adreça la seva proposta a qualsevol persona que vulgui provar l'experiència i que tingui més de quatre anys. S'espera que el gruix de públic, fins a un 80% de voladors, siguin principiants o gent que acudeix a experimentar la sensació de volar des d'una perspectiva més lúdica. Dins el públic novell hi ha tant famílies, com parelles o grups que volen compartir aquesta innovadora experiència d'oci.

report 1 3

Les seves instal·lacions

Windoor Barcelona és un túnel de vent intel·ligent, domòtic, i amb una ambientació espacial que aconsegueix que el volador gaudeixi d'una experiència immersiva (14 metres d'altura i una velocitat de vol entre 150 i 300 kmh). Els seus més de 1.900 m2 d'instal·lacions compten amb diferents sales equipades per realitzar esdeveniments corporatius, així com amb una zona de restauració, diferents ambients chill out amb música en directe i vestidors.

report 1 4

Inversió de 14 milions

L'execució d'aquesta instal·lació ha suposat una inversió total de 14 milions d'euros que ha aportat un fons d'inversió rus especialitzat en túnels de vent. El volum de negoci previst per a aquest primer any, segons els seus propietaris, se situa en els 2,4 milions d'euros. L'empresa estima que aquest any mantindrà una ocupació mitjana d'onze hores de vol, els set dies de la setmana, i preveu que més de 50.000 voladors.

Redacció / Fotos: Windoor

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix