La Trobada de Centres Educatius del Baix Llobregat aplega uns 1.200 alumnes

Imprimeix

L’activitat es va portar a terme al Parc de Torreblanca de Sant Feliu de Llobregat

 

El passat dimecres 11 de desembre es va dur a terme la XLIII Trobada de Centres Educatius del Baix Llobregat. Amb aquesta jornada el Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) pretén fomentar la promoció esportiva des d’un vessant recreativa i formativa. Es tracta d’una ocasió única per compartir experiències fora de l’entorn habitual dels nois i les noies. En aquesta edició s’ha comptat amb la participació de l’alumnat de 5è i 6è de Primària i de 1er i 2on de Secundària de disset escoles i instituts de la comarca:

Escola Benviure, Col·legi Bon Salvador, Escola Salvador Espriu, Escola Josep Monmany i Amat, Escola Arquitecte Gaudí, Escola Pau Vila, Escola Nadal, l’Escola Miquel Martí i Pol i l’Institut Olorda de Sant Feliu de Llobregat, l’Escola Joan Maragall, l’Institut El Palau de Sant Andreu la Barca, l’Institut de Cervelló, l’Institut Marianao i l’Escola Can Massallera de Sant Boi de Llobregat, l’Institut Gabriela Mistral de Sant Vicenç dels Horts, l’Institut Mª Aurèlia Capmany de Cornellà de Llobregat i l’Institut Sant Just Desvern de Sant Just Desvern.

ELfw8tPWwAAY6gl

L’activitat es va portar a terme al Parc de Torreblanca de Sant Feliu de Llobregat i va aplegar 1.200 participants. Cal destacar la col·laboració de l’alumnat de Cicles Formatius d’Ensenyament i Animació Socioesportiva de l’Institut les Salines del Prat, l’Institut Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat i l’Escola Sant Gabriel de Viladecans, que van dinamitzar els diferents camps de joc, esdevenint una peça clau en aquell treball en xarxa.

Durant el matí, l’alumnat participant va poder gaudir de diferents esports (Futbol, Voleibol, Shootball, Korfbal entre altres) i de la Zona Lúdica (Castells Inflables, Kurling, Bàsquet, Tennis taula, Escacs Gegants entre altres). La jornada va estar marcada pel bon ambient i la companyonia per part de tots els assistents.

Redacció / Fotos: CEBLLOB