L’atletisme, protagonista a Sant Feliu, Gavà i Cervelló

Imprimeix

La VII Cursa Popular, el XX Cros i la VIII Cursa Solidària se celebraran aquest diumenge 15 de desembre

Sant Feliu de Llobregat acull, aquest diumenge 15 de desembre, la 8a Cursa Popular Ciutat de les Roses, amb recorreguts de 5 i 10 quilòmetres homologats per la Federació Catalana d'Atletisme pel casc urbà de Sant Feliu. La cursa, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l'Ajuntament, té prop de 1.300 inscrits, amb participants també d'altres països. En aquesta edició, la sortida i l'arribada es farà a la pista d'atletisme de Les Grases. La competició s'iniciarà a les 10 h, a la pista d'atletisme, amb les proves de categoria infantil, i a les 11 h tindran lloc les proves absolutes de 5 i 10 km.

maxresdefault santfeliu

Vint anys de Cros

També aquest diumenge 15 de desembre se celebrarà el Cros ‘Ciutat de Gavà, que enguany arriba a la vintena edició. Una prova organitzada pel Club Atletisme Gavà i emmarcada en el calendari de cros de la Federació Catalana d’Atletisme i al Consell Esportiu del Baix Llobregat. La cursa es farà al bosc de La Sentiu.

cursa 2018

La prova és una de les curses del Baix Llobregat que, per iniciativa del Consell Esportiu del Baix Llobregat, inclou una Volta Solidària. Una prova no competitiva sense classificació ni resultats que té per finalitat donar l’oportunitat a tothom de participar en la jornada sigui corrent o caminant i compartir l’esforç i les vivències que ens ofereix aquesta pràctica esportiva a l’aire lliure. Tot el fons recaptat anirà destinat als Familiars de Malalts d’Alzheimer de Gavà (FAGA)”, expliquen des de l’organització. Com en edicions anteriors hi haurà tres circuits adaptats a les diferents categories, amb diferents distàncies i dificultats.

Doble vessant solidària

D’altra banda, Cervelló celebrarà aquest diumenge la 8a Cursa Solidària, que es va ajornar el passat 20 d'octubre a causa de la pluja. L'esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament, compta amb la col·laboració de les AFA dels centres educatius del municipi.

Foto Cursa solidaria de Cervello

Es tracta de l’organització de diferents curses dins d'una festa esportiva solidària amb la participació d'infants des de P3 fins a joves de 4t d'ESO del municipi. L'objectiu és promoure els hàbits saludables i els valors educatius de l'esport alhora que es treballa un vessant solidari i social per ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques. Totes les curses tindran lloc al carrer Major al llarg del matí, per la qual cosa romandrà tancat al trànsit de vehicles des de les 7 fins a les 15 hores. Cada any hi participen al voltant de 500 corredors d'entre 3 i 16 anys, que començaran a córrer per trams d'edat a partir de les 11 del matí.

Enguany serà la cursa més solidària que mai, ja que també es podran fer donatius per a la Marató de TV3. Les aportacions dels atletes es fan el mateix dia de la Cursa en el moment de la recollida dels dorsals.

Redacció / Fotos: La Sansi-Aj. Cervelló-Aj. Gavà