El Consell Esportiu del Baix Llobregat se suma al desembre solidari

S’organitza un seguit d’activitats durant aquest mes amb l’objectiu de recaptar donatius per a dues institucions (UNICEF i la Mataró de TV3)

El Consell Esportiu del Baix Llobregat s’omple de noves activitats solidàries des de l’1 fins al 21 de desembre en línia amb els valors implícits en el treball que desenvolupa l’entitat dins del món de l’esport. Amb aquestes accions, el Consell té com a objectiu realitzar donatius a dues institucions de renom que vetllen per la salut de les persones, UNICEF i la Marató de TV3.

El passat dia 1 de desembre el Consell Esportiu del Baix Llobregat va organitzar una volta solidària per a UNICEF -Gotes d’aigua per al Níger- al cros de Sant Just Desvern, al Parc de Torreblanca. Grans i petits van poder participar en el projecte Gotes d’UNICEF, que treballa per facilitar l’accés a l’aigua potable a milions de nens i nenes en edat escolar per tal de millorar la seva salut, nutrició i desenvolupament.

EKsjPkwWwAANqlp

Enguany el Consell del Baix Llobregat també col·labora amb la Marató de TV3, destinada a les malalties minoritàries.

El pròxim dia 14 de desembre, durant la formació per al professorat a ‘Judo, aproximació a la defensa personal’, els participants a la sessió podran fer un donatiu per la marató. La sessió tindrà lloc a Okaeri Viladecans (C/Joan Fiveller, 49).

EJ5LmJAXUAETfD

D’altra banda, el pròxim dia 15 de desembre s’organitza l’activitat ‘Marxa nòrdica en família’ en benefici de la marató de TV3. El punt de trobada serà la Plaça Mireia d’Esplugues de Llobregat, on s’aprendrà a com fer servir els bastons de marxa nòrdica i es posarà en pràctica tot el que s’hagi après en una petita passejada de descoberta d'una font de Collserola.

Finalment, el dia 21 de desembre el Consell Esportiu del Baix Llobregat ha preparat diverses activitats al Parc Ciclista del Llobregat per rodar en família per la marató de TV3. Es realitzarà el Taller dona i bici, on s’ensenyarà a anar en bicicleta. Per prendre part en aquesta activitat cal fer inscripció prèvia. Els participants podran acostar-se al Parc tant per fer voltes solidàries com per participar en la Trobada d’entitats ciclistes del Baix Llobregat.

Més informació al web www.cebllob.cat, a les xarxes socials o trucant al 93  685 20 39.

Redacció / Fotos: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix