La Sansi de Viladecans aplega més de 800 persones

Carlos Herreras i Gemma Díaz, a la distància dels 10 quilòmetres; i Samir Ait Bouychamane i Eva Arias, a la de cinc, van ser els guanyadors de l’edició d’enguany

Més de les 800 persones es van donar cita a La Sansi de Viladecans que es va celebrar ahir diumenge 8 de desembre. La prova atlètica es va dividir en dues distàncies: 10 i 5 quilòmetres.

ELR9NFJWkAAxoXX

A la distància dels 10 quilòmetres, el primer classificat en categoria masculina va ser Carlos Herreras. L’atleta de l’Ironwill Barcelona va fer un temps de 32’19’’. Kasper Iaumann (Hmrc, 32’44’’) i Jonathan López (Triatló Sallent, 33’19’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Gemma Díaz (Prat Triatló, 39’38’’), seguida de Paula López La sansi, 40’14’’) i Noemí Valbuena (41’16’’).

ELR9NFHWkAEujvm

D’altra banda, a la distància dels 5 quilòmetres, el vencedor va ser Samir Ait Bouychamane amb un temps de 15’05’’. Van completar el podi Alejandro Rodríguez (ISS L’Hospitalet, 15’16’’) i Soufiane Abrouk (15’44’’). A la categoria femenina, es va imposar l’atleta internacional Eva Arias (Gimnàstica de Pontevedra) amb un registre de 17’57’’. Breanna Golub (18’50’’) i Naija Lachhab (La Sansi, 19’29’’) van ser segona i tercera respectivament.

Redacció / Fotos: La Sansi