Nil Llop, guardonat amb el premi a l’esportista català amb més projecció

Imprimeix

El jove patinador pertany al Club Patí Cobra del Prat de Llobregat

El jove patinador pratenc de velocitat, Nil Llop, va ser guardonat amb el premi a l’esportista català amb més projecció pel jurat de la 23a Festa de l’Esport Català que organitza la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el diari Sport i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física (SGEAF).

Llop, de 17 anys, es va trencar el fèmur i la mandíbula el mes de juny de 2018 a conseqüència d’un greu accident mentre entrenava. Tanmateix va ser l’esportista català que més medalles va obtenir als World Roller Games de Barcelona aquest passat estiu.

EKe56T3WoAocz0

Pertany al Club Patí Cobra del Prat de Llobregat i va guanyar tres medalles en categoria júnior als World Roller Games: una d’or en 500 metres esprint en pista, una de plata en 1 volta en circuit i una de bronze en 200 metres contrarellotge.

Doble esport

Nil Llop, que compagina el patinatge de velocitat sobre rodes amb el que es practica sobre gel, també va guanyar set medalles en categoria júnior a l’Europeu que durant el mes d’agost es va celebrar a Pamplona (2 d’or, 4 de plata i 1 de bronze) per a consolidar-se com una de les més fermes promeses de l’esport català poc més d’un any després del greu accident que el va tenir molts mesos aturat. 

Redacció / Fotos: Arxiu