El BBA Castelldefels, a la Final a Quatre de la Lliga Catalana EBA

Imprimeix

Es va imposar al Monbus CB igualada (81-72), mentre que el CB Cornellà va quedar eliminat després de perdre a Vic (101-72)

Cara i creu dels dos representants comarcals a la XXXVIII Lliga Nacional Catalana EBA. Una competició que arribava a la recta final amb la disputa dels quarts de final. El BBA Castelldefels serà a les semifinals, mentre que el CB cornellà va quedar eliminat.

Els castelldefelencs, que jugaven al pavelló de Can Vinader, es van imposar davant del Monbus CB Igualada per 81-72 (18-20, 22-24, 13-18 i 28-10) en un partit que es va decidir en els darrers deu minuts després d’uns primers tres quarts igualats. El màxim anotador local va ser Andreu Sese amb 19 punts. El conjunt baixllobregatí s’enfrontarà a les semifinals davant del CB Vic.

ELDHn RWwAMkO4b

Precisament, els osonencs es van classificar per a la Final a Quatre després de vèncer amb contundència davant del CB Cornellà (101-72). Els blaus van jugar un bon primer quart, però es van enfonsar totalment en el segon. Ja no van tenir capacitat de reaccionar a la segona meitat. Els parcials van ser 20-23, 34-9, 22-18 i 25-22. Gerard Galbete va ser el jugador cornellanenc més destacat (18 punts).

jSHmyZKC

L’altra semifinal la jugarà el Recambios Gaudí CB Mollet davant del guanyador del partit entre el CB Quart, actual campió de la competició, i el CB Salou. La Final a Quatre que es jugarà el cap de setmana 8 i 9 de febrer de 2020, en seu i hora a determinar.

Redacció / Fotos: CBC-CBI