Sant Vicenç dels Horts acull les Seleccions Catalanes de base d’handbol

Es preparen per al proper Campionat d’Espanya que se celebrarà el mes de gener a Cantàbria

De divendres 6 a diumenge 8 de desembre, les sis Seleccions Catalanes de base, infantil, cadet i Juvenil, femenina i masculina, seguiran la seva preparació, de cara al Campionat d’Espanya del proper mes de gener a Cantàbria, al Pavelló de Sant Josep de Sant Vicenç dels Horts.

Divendres 6, totes les seleccions realitzaran una doble sessió de matí i tarda, més altres activitats tàctiques i de grup, excepte la Selecció Catalana Infantil Masculina que estarà a la Llagosta participant en el Torneig Cadet de La Marató. Dissabte 7, totes les seleccions femenines realitzaran activitat matí tarda, mentre que les masculines només tindran activitat al matí. I per últim, el diumenge 8 serà al revés, les seleccions femenines realitzaran una sessió d’entrenament, mentre que les masculines tindran sessió de matí tarda. El Campionat d’Espanya de Seleccions 2020 cada cop està més a prop i la preparació de les seleccions s’intensifica aprofitant l’aturada de la competició, que hi ha aquest cap de setmana, i el dia festiu.

Redacció / Fotos: FCB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix