La Penya Esplugues s'estrena a la Copa de la Reina de futbol sala

Imprimeix

S’enfronta davant el Mecanoviga Eixample a partit únic i correspon als setzens de final

L'AE Penya Esplugues s’enfronta al Mecanoviga Eixample FS avui divendres 6 de desembre (12 hores) al PC Real Monasterio Santa Isabel, a Barcelona, en partit de setzens de final de la Copa de la Reina de futbol sala. El nou format de la competició amb 32 equips – els 16 de Primera Divisió i els setze millors de Segona– i eliminatòries de partit únic són un camp minat obert a sorpreses imprevistes pels teòricament favorits, els equips que militen a la màxima categoria.

2019 09 11 21 59 37Final Femenina Futsal 41

El matx repeteix l’enfrontament de la final de la Copa Catalunya que es va tancar amb la victòria (4-0) de les espluguines el passat 11 de setembre a Sabadell. Les jugadores, dirigides per Robert Caneda, afronten el nou matx contra el conjunt barceloní del Mecanoviga Eixample FS, que juga a Segona Divisió, amb ganes de superar la primera eliminatòria però amb gran respecte per un rival que no hi té res a perdre.

2019 09 11 21 59 33Final Femenina Futsal 28

L’AE Penya Esplugues, que diumenge tindrà un difícil compromís de Lliga contra l’Ourense Envialia, afronta el partit de divendres amb la certesa de saber que no es pot confiar de cap de les maneres si vol superar aquesta primera ronda i entrar en el sorteig dels vuitens de final.

Redacció / Fotos: AE Penya Esplugues