El Baix Llobregat brilla a la VIII Gala de les Estrelles

Per cinquena vegada va ser guardonada Berta Velasco (AE Penya Esplugues) com a millor jugadora catalana de futbol sala, i va rebre un reconeixement l’exàrbitre santjoanenc Alfons Álvarez Izquierdo

Berta Velasco, capitana de l'AE Penya Esplugues, va recollir per cinquena vegada –la quarta consecutiva– el guardó de millor jugadora catalana de futbol sala de la temporada a la Gala de les Estrelles del Futbol Català que promou la Federació Catalana de Futbol (FCF).

198 Foto 20191203 Berta Velasco Millor jugadora de futbol sala 2018 19

Berta Velasco va recollir la seva cinquena estrella de les mans del regidor d’esports de l’ajuntament de Barcelona, David Escudé, en una cerimònia retransmesa en directe per Esport3. La jugadora de la Penya Esplugues va assegurar que aquest guardó “és un premi a l’esforç i a la constància.”

2019 12 04 13 00 491DX 1608

Campiona d’Europa 2019 amb la selecció espanyola, Berta és una esquerrana determinant i ràpida que juga d’ala. La seva intensitat en el joc i la seva habilitat amb la pilota l’han erigit en una referència del futbol sala femení. Durant la seva trajectòria com a futbolista ha vestit, entre altres, la camiseta de l'històric FS Gironella. Des de fa quatre temporades milita a les files de l’AE Penya Esplugues, l’únic equip català de Primera Divisió en l’actualitat.

Premi Jurat

Un dels ‘Premi Jurat’ de la nit va ser per a Alfons Álvarez Izquierdo en reconeixement a la seva brillant trajectòria esportiva, de la mà del president de l’FCF, Joan Soteras. El col·legiat de Sant Joan Despí, amb més de 200 partits xiulats a Primera Divisió, va admetre que “m’hagués agradat provar el VAR des del camp, crec que és una eina molt útil que ajuda a millorar i a fer més just el futbol. Ara, des de la sala de videoarbitratge, intento donar un cop de la mà als meus companys.”

res 2019 12 03 22 10 33 1DX 1487

La festa que es va celebrar a Barcelona, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, va premiar també la seleccionadora espanyola femenina Clàudia Pons, com a millor entrenadora de futbol sala, i el porter de l’FC Barcelona, Dídac Plana, com a millor jugador de futbol sala. També han estat reconeguts Gerard Piqué, com a millor jugador, i Aitana Bonmatí, com a millor jugadora de futbol, tots dos del FC Barcelona.

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix