Vallirana va celebrar la Nit de l’Esport 2019

El nedador Pol Gil i la waterpolista Elia Jiménez van ser escollits com a millors esportistes de l’any

El gimnàs de l’Escola l’Olivera va acollir, aquest cap de setmana, la Nit de l’Esport de Vallirana on es van lliurar diferents premis i reconeixements a esportistes i entitats esportives locals. A la categoria masculina com a millor esportista va ser reconegut Pol Gil, i a la femenina Elia Jiménez. El sènior de waterpolo del CN Vallirana va ser escollit com a millor equip. També va haver premis a les trajectòries, promeses esportives, tasques i història, així com un reconeixement a totes les entitats esportives del municipi.

EKxY1GzWoAAkT8x vallirana nit espor

Els premis es van dividir com en l’edició anterior en tres blocs: el primer dedicat a les trajectòries, història i esport no competitiu, la segona als millors resultats en les diferents competicions, i el tercer a les millors tasques socials, en valors, directives.... Aquest 2019 es va incrementar el nombre de premis a les categories de premis a les millors promeses esportives.

Els guanyadors i finalistes van sorgir de les candidatures presentades per les entitats esportives i de la deliberació del jurat format per tècnics municipals, representants de les entitats, i una representació política amb el regidor d’Esports, Manel Vázquez i la cap de l’oposició, Àlia Kirchner.

Premi Entitat Històrica

Club Natació Vallirana

Premi Trajectòria Esportiva

Lourdes Vendrell

Premi Esport no Competitiu

CC Pinxo Vallirana

Millor Activitat Esportiva

Caminada Popular de Vallirana

Millor Esportista Masculí

Pol Gil

Millor Esportista Femenina

Elia Jiménez

Millor esportista promesa masculí

Daniel López

Millor esportista promesa femenina

Liv del Sol

Millor tècnic/a

Entrenadors arts marcials dels gimnasos locals

Millor equip

Sènior masculí de waterpolo del CN Vallirana

Millor tasca en esport escolar

AMPA Escola Campderrós

Millor tasca social

AE Vallirana

Millor tasca en valors

Tutors de joc en els Jocs Escolars

Millor tasca directiva

Maria Vendrell

També es va fer un reconeixement a totes les entitats esportives del municipi. La festa va comptar amb l’animació del grup teatral Punt Moc.

Redacció / Fotos: Aj. Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
133

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix