Laura Oliva, convocada amb la selecció espanyola de futbol sala

Imprimeix

La jugadora molinenca juga amb l’AE Penya Esplugues a la Primera Divisió femenina

Laura Oliva (Molins de Rei, 1997), jugadora del primer equip femení de l’AE Penya Esplugues, ha estat convocada per la seleccionadora Clàudia Pons per a disputar dos partits amistosos amb la selecció espanyola absoluta femenina de futbol sala contra el Japó els dies 10 i 11 de desembre en les localitats gallegues de Marín i Burela. Amb aquesta convocatòria, Laura debuta en una llista de la selecció espanyola. L'enfrontament contra les japoneses serà el seu primer partit internacional amb el combinat espanyol, ja que no havia estat convocada mai amb les categories inferiors.

2019 11 29 12 46 39 portada slider

Després de vestir la samarreta del CFS Molins 99 i de l’FS Castelldefels, Laura Oliva (universal), va debutar en Primera Divisió amb la Penya Esplugues fa cinc temporades. Amb les blanques-i-vermelles ha jugat la Final a Vuit de la Copa de la Reina i també ha guanyat les quatre últimes edicions de la Copa Catalunya. Campiona d'Espanya sub 21 amb la selecció catalana, la temporada que va ser entrenada per Clàudia Pons, ha defensat en reiterades ocasions els colors de la selecció catalana.

IMG 2804

Tècnica d'Esports a l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat. És graduada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE) i cursa actualment el Màster professional d'Alt Rendiment en esports d'equip. Compagina el treball i els estudis amb el futbol sala.

Redacció / Fotos: Arxiu