La VII Mitja Marató del Prat aplega més de 600 atletes

Manel Cabanillas i Sara Benedí van guanyar la prova, mentre que Daniel Ratera i Mire Mauri es van imposar a la Cursa dels Cinc Quilòmetres

El Prat de Llobregat va tornar a ser la capital comarcal atlètica per un dia. Es va celebrar la setena edició de la Mitja Marató i la Cursa dels Cinc Quilòmetres. Dues proves que van aplegar més de 600 participants.

H9WmPflqzdXw8tO3mLE7FgPtRwzfEWWuI2LwuJsVFfdK2D36nOo8e IzgT34kd5RwRvWL9DFaRkjgNfPbkTzwubRtSrTqbXQevayj9EhBh0zDsr4SdAJGRSL9NaCPTMaE rW0OMqxgw2422 h1706 no

A la distància de la Mitja Marató es va imposar, en la categoria masculina, Manel Cabanillas. L’atleta de L’Aire, va fer un temps d’1h13’39’’. Marc Marín (1h14’24’’) i Daniel Baena (Duscholux, 1h17’42’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Sara Benedí, del Running Zaragoza, amb un registre d’1h28’30’’. Van completar el podi Sònia Giménez (Pratenc, 1h31’48’’) i Eva Pupim (JA Montcada, 1h32’36’’).

XBHt3u6VOWz0UeZt9tF6zHmYxIjRJRfrWrR Ym5LLCr8xQbD7 5pQAln jTxU6eriJ fKo9Z2b2H2OuOTb GQrofn3v9zdpHcfRLnRiEXtQEFikdZyNt 0FRpna8cSmzaKUQi fsAw592 h378 no

D’altra banda, a la distància dels cinc quilòmetres el guanyador va ser Daniel Ratera, del Prat Triatló, amb 16’41’’. Farid Khtira (pratenc, 16’45’’) va ser segon, mentre que Arnau Artés (CA Molins, 17’02’’) va finalitzar en tercer lloc. A la categoria femenina, es va imposar Mire Mauri (MC Runners, 21’39’’). Sonia Rodríguez (Training Trail Team, 22’47’’) i Verónica Marín (24’02’’) van ser segona i tercera respectivament.

Redacció / Fotos: Mitja Marató Prat