Albin Ridefelt i Johanna Öberg guanyen la VII Cursa l’Esquirol

La prova atlètica de Pallejà va aplegar al voltant dels 300 participants

Al voltant dels 300 participants van prendre part ahir de la setena edició de la Cursa l’Esquirol al barri pallejanenc de Fontpineda. Els atletes van haver de recórrer una distància de quinze quilòmetres amb un desnivell acumulat de 600 metres. Va organitzar l’Associació CMES Fontpineda amb la col·laboració de l’Ajuntament. Part de la recaptació anirà destinada a entitats solidàries.

palleja cursa esquirol 2

A la categoria masculina, el guanyador va ser Albin Ridefelt, de l’Ok Linné, amb un temps d’1h08’05’’. En segona posició va acabar Aleix Cunillera (Flexor Trail Team, 1h09’12’’) i tercer fou Guillem Aubach (SA Corbera, 1h10’47’’). A la categoria femenina, la primera classificada va ser Johanna Öberg, de l’Ok Linné, amb un registre d’1h20’06’’. Anna Ongaro (Prorunners, 1h23’15’’) i Laia Coneja (1h27’55’’) van acabar en segona i tercera posició respectivament.

Redacció / Fotos: Cursa Esquirol (arxiu)