Albin Ridefelt i Johanna Öberg guanyen la VII Cursa l’Esquirol

La prova atlètica de Pallejà va aplegar al voltant dels 300 participants

Al voltant dels 300 participants van prendre part ahir de la setena edició de la Cursa l’Esquirol al barri pallejanenc de Fontpineda. Els atletes van haver de recórrer una distància de quinze quilòmetres amb un desnivell acumulat de 600 metres. Va organitzar l’Associació CMES Fontpineda amb la col·laboració de l’Ajuntament. Part de la recaptació anirà destinada a entitats solidàries.

palleja cursa esquirol 2

A la categoria masculina, el guanyador va ser Albin Ridefelt, de l’Ok Linné, amb un temps d’1h08’05’’. En segona posició va acabar Aleix Cunillera (Flexor Trail Team, 1h09’12’’) i tercer fou Guillem Aubach (SA Corbera, 1h10’47’’). A la categoria femenina, la primera classificada va ser Johanna Öberg, de l’Ok Linné, amb un registre d’1h20’06’’. Anna Ongaro (Prorunners, 1h23’15’’) i Laia Coneja (1h27’55’’) van acabar en segona i tercera posició respectivament.

Redacció / Fotos: Cursa Esquirol (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix