L’atletisme prendrà els carrers del Prat de Llobregat i Pallejà

Imprimeix

Se celebrarà la VII Mitja Marató l’1 de desembre, i la VII Cursa de l’Esquirol el 30 de novembre

El proper diumenge, 1 de desembre, tindrà lloc una nova edició de la Mitja Marató del Prat–Gran Premi Diputació de Barcelona, competició que discorre pel Prat de Llobregat i que compta amb dues categories: la Mitja, amb un recorregut de 21 km, i la Cursa, de 5 km. Totes dues curses tindran la sortida i l'arribada a les pistes d'atletisme del Complex Esportiu Municipal Sagnier i passaran pel pont Nelson Mandela, sobre la desembocadura del riu Llobregat. Precisament l'orografia d'aquest delta garanteix una mitja marató pràcticament plana, un recorregut ideal per fer grans marques. En aquesta ocasió la Mitja del Prat col·labora amb el projecte de l'Hospital Sant Joan de Déu "Fem un pas endavant", que té com a objectiu recaptar fons per construir el Pediatric Cancer Center, un centre pioner a Europa que ajudarà a millorar la qualitat de vida dels nens que s'estiguin tractant contra el càncer i a avançar en les investigacions.

 a9v0uRfiHVioBynSbfkefbyt23G2m9JkteKUN7PvUQmWgxBHIbDNR0jlQnCca Z8HT8pRXXZaPOY5wo8yXZWvaU06mzJeolBEAvSZyhd1Pmzk8h2jTVWyVc8R xpqwaKFxgtfesqpYw2862 h1898 no

D’altra banda, demà dissabte 30 de novembre se celebrarà la setena edició de la Cursa de l’Esquirol de Pallejà. Una prova atlètica impulsada i organitzada per l'Associació CMES Fontpineda amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Captura de pantalla 2019 11 28 a las 16.43.33

La distància a recòrrer per als participants serà de 15 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 600 metres. La sortida i arribada serà al carrer Via Farigola 2, de Fontpineda (Pallejà). Cal destacar que part de la recaptació anirà destinada a entitats solidàries. 

Redacció / Fotos: Arxiu