L’AE Prat no jugarà la final de la Copa Catalunya Absoluta

Va perdre les semifinals davant el Llagostera per 2-1 en un partit on els potablava es van avançar en el marcador

Amb la mel als llavis. Així va quedar l’AE Prat ahir al vespre al Municipal de Llagostera, on l’equip gironí es va classificar per a la final de la Copa Catalunya Absoluta de futbol després de vèncer per 2-1 en una de les semifinals de la competició. Els blaugranes s’enfrontaran a L’Hospitalet que va guanyar al Badalona.

La primera part va estar marcada pel respecte entre els dos equips encara que van tenir ocasions per estrenar el marcador. A la represa el primer gol va arribar aviat després d’una bona centrada per la banda dreta de Salva que va rematar Pedro Bravo. El Llagostera va reaccionar i en set minuts va capgirar el la situació. Sascha, primer, i Sergio Cortés, després amb un xut des de fora l’àrea van sentenciar el partit.

“Ens hem avançat al marcador, però no hem pogut mantenir-ho. Una llàstima tornar a quedar-nos tan a prop d’un premi després de competir tan bé” , va dir Pedro Dólera, entrenador de l’AE Prat després del partit.

res 2019 11 27 22 10 30 UELlagostera AEPrat2711 18

LLAGOSTERA: Santaló; Aimar, Diego (Dalmau 71’), Yeray, Lucas Viale © (Noel 71’), Pol Gómez, Nahuel (Sergio Cortés 51’), Juvanteny (Magallán 58’), Sasha, Adri Lladó (Gil Montades 77’) i Pasquina (Kuku 84’).

AE PRAT: Andrés; Oriol Ricarte (Argilaga 46’), Javi Morales, Capa, Salva, Putxi (Toni 87’), Guiu, Guzmán (Pla 75’), Pedro Bravo (Arjona 63’), Chabboura (Faisal 79’) i Raillo.

GOLS: 0-1 (56’): Pedro Bravo. 1-1 (67’): Sascha. 2-1 (74’): Sergio Cortés.

ÀRBITRE: Rodríguez Enrique (català). Groga al visitant Javi Morales.

CAMP: Municipal. Uns 250 espectadors.