El Barça guanya el Català cadet a Sant Vicenç dels Horts

Imprimeix

El FC Barcelona va revalidar diumenge a Sant Vicenç dels Horts el títol de campió de la Lliga Catalana cadet masculina després de superar a la gran final de la competició al Fundació FC Barcelona per 26-33. El KH-7 BM Granollers es va fer amb la tercera posició del TOP4 al derrotar a la final de consolació el BM La Roca per 30-39.

Dissabte es van disputar les semifinals del torneig. Al primer partit el Fundació FC Barcelona es va desfer del BM La Roca gràcies a un excel·lent treball defensiu (27-19), mentre que a la segona eliminatòria el FC Barcelona va eliminar el KH-7 BM Granollers amb comoditat ( 32-22) i gràcies en bona part al poder anotador de Gerdard Carmona (10 gols).

Isaac Giménez, del FC Barcelona, va ser anomenat millor porter de la final (el premi va ser entregat pel Sr. Francesc Huguet, vicepresident de la Federació Catalana d’Handbol), mentre que Aleix Gómez, del Fundació FC Barcelona, va ser escollit millor jugador (el premi el va lliurar Jesús Mach, seleccionador català cadet masculí).

Marçal Fontanals – FCH / Foto:  FCH