S’inaugura la tercera i última fase de la ZE Ricard Ginebreda

Imprimeix

L’equipament esportiu molinenc compta amb una sala de gimnàs i un rocòdrom

La tercera i última fase de les obres de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda de Molins de Rei ha finalitzat amb la inauguració de la sala gimnàs i la sala rocòdrom. Amb aquesta transformació s'acabaria amb tota la remodelació de la zona i la integració de l'equipament a la vida molinenca.

ginebreda 2

Des del dissabte 23 de novembre, els esportistes locals ja poden gaudir dels nous equipaments de la ZE Ricard Ginebreda. La reivindicació de la sala del gimnàs i la sala del rocòdrom arriba després de cinc anys de remodelació gràcies a la qual el Ricard Ginebreda ha aconseguit convertir-se en la Zona Esportiva que els molinencs reclamaven. Ara, la gimnàstica i l'escalada arriben per quedar-se i sumar-se a les sales d'halterofília i judo, i als vestuaris i les grades de la primera i la segona fase. Tal com explica l'alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, "Molins de Rei ja compta amb uns equipaments de primera línia i disposa de la instal·lació esportiva que mereixia."

La inversió de la tercera fase ha estat obra de l'Ajuntament i de l'AMB. Molins de Rei ha participat en un 76,49% del finançament, cosa que es tradueix en gairebé un milió i mig d'euros. Amb aquest pressupost s'ha pogut equipar una sala de gimnàs de 588,96 m² i un rocòdrom de 66,85 m². També s'han pogut millorar altres dependències esportives com els despatxos i els magatzems, la graderia exterior i les places d'aparcament.

ginebreda 3

A la inauguració van assistir al voltant de 500 persones, que van poder ser testimonis de la presentació de les gimnastes de la temporada 2019-2020 i de la visita a les noves instal·lacions. Alhora van participar en l'acte el president del Centre Excursionista, Llorenç de Diego, i la presidenta del Club Gimnàs, Annia Yus, i es va comptar amb la presència dels representants de l'AMB i de la Federació Catalana de Gimnàstica.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei