S’inaugura la tercera i última fase de la ZE Ricard Ginebreda

L’equipament esportiu molinenc compta amb una sala de gimnàs i un rocòdrom

La tercera i última fase de les obres de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda de Molins de Rei ha finalitzat amb la inauguració de la sala gimnàs i la sala rocòdrom. Amb aquesta transformació s'acabaria amb tota la remodelació de la zona i la integració de l'equipament a la vida molinenca.

ginebreda 2

Des del dissabte 23 de novembre, els esportistes locals ja poden gaudir dels nous equipaments de la ZE Ricard Ginebreda. La reivindicació de la sala del gimnàs i la sala del rocòdrom arriba després de cinc anys de remodelació gràcies a la qual el Ricard Ginebreda ha aconseguit convertir-se en la Zona Esportiva que els molinencs reclamaven. Ara, la gimnàstica i l'escalada arriben per quedar-se i sumar-se a les sales d'halterofília i judo, i als vestuaris i les grades de la primera i la segona fase. Tal com explica l'alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, "Molins de Rei ja compta amb uns equipaments de primera línia i disposa de la instal·lació esportiva que mereixia."

La inversió de la tercera fase ha estat obra de l'Ajuntament i de l'AMB. Molins de Rei ha participat en un 76,49% del finançament, cosa que es tradueix en gairebé un milió i mig d'euros. Amb aquest pressupost s'ha pogut equipar una sala de gimnàs de 588,96 m² i un rocòdrom de 66,85 m². També s'han pogut millorar altres dependències esportives com els despatxos i els magatzems, la graderia exterior i les places d'aparcament.

ginebreda 3

A la inauguració van assistir al voltant de 500 persones, que van poder ser testimonis de la presentació de les gimnastes de la temporada 2019-2020 i de la visita a les noves instal·lacions. Alhora van participar en l'acte el president del Centre Excursionista, Llorenç de Diego, i la presidenta del Club Gimnàs, Annia Yus, i es va comptar amb la presència dels representants de l'AMB i de la Federació Catalana de Gimnàstica.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix