Festa gran de l’esport de Sant Andreu de la Barca

Imprimeix

El Teatre Núria Esport va acollir la vint-i-tresena edició dels Premis de l’Esport Local amb un reconeixement a Jordi Morales i Xavier Artigas

Sant Andreu de la Barca va tornar a ser una gran festa de l’esport amb la celebració de la vint-i-tresena edició dels Premis de l’Esport Local. Un acte que es va celebrar el passat divendres 22 de novembre al Teatre Núria Espert, on es va reconèixer la tasca realitzada pels diferents esportistes i equips en l’àmbit santandreuenc.

EKAvYEpXsAAK54W

EKAvYEzWoAEM1Me 1

Lluís Oulego, regidor d’Esports, va destacar que “des de l’Ajuntament i com a regidor estem molt orgullosos de la salut que té l’esport de Sant Andreu de la Barca. Tenim actualment més de 2.300 federats a la ciutat i d’altres que ho fan fora del municipi”. D’altra banda, ’alcalde Enric Llorca va explicar que “des del consistori posem el nostre granet de sorra perquè tot l’esport i la comunitat tinguin els millors resultats. Volem anar millorant les instal·lacions esportives per poder gaudir de les millors condicions de la pràctica de l’esport. Volem que hagi el màxim de gent i nens practicant esports a la nostra ciutat. Fer activitat física és molt important.”

Els guanyadors van ser els següents:

Captura de pantalla 2019 11 24 a las 10.43.18

Homenatges

L’esdeveniment també va servir per retre homenatge a dos esportistes d’elit: el palista esparreguerí Jordi Morales i al pilot de motos Xavier Artigas, que resideix actualment a Corbera de Llobregat. Morales es va proclamar campió del món de tennis taula mentre que Artigas va finalitzar en tercera posició del Campionat del Món Júnior de Moto3 i va debutar recentment a l’elit de la mateixa categoria.

Premis Esport Local 2019 36

Redacció / Fotos: Jordi Milian