Raquel Parrado guanya la 34a Cursa d’El Corte Inglés

La vicentina Raquel Parrado va guanyar la 34ª edició de la Cursa d’El Corte Inglés  que va aplegar més de 65.000 persones de totes les edats, establint un nou rècord de participació. Amb una marca de 39’46’’, Parrado, del CA Sant Boi,  es va imposar a la favorita, la marroquina Hasna Bahom (40’11’’). “No tenia clar  que la distància més curta em pogués anar bé perquè venia de fer la temporada de mitja marató, però m’he sentit molt còmoda i he pogut guanyar”, va explicar Parrado al final de la cursa.

Categoria Femenina (classificació):

1. Raquel Parrado (ESP) CA Sant Boi 39:46

2. Hassna Bahom (MAR) AA Catalunya 40:11

3. Inna Lebedieva (UKR) Baseamado.Com 40:58

4. Nadja Kessler (GER) Indep. 43:08

5. Ouaffa Hamani (MAR) Indep. 43:44

En aquesta edició hi ha participat 65.453 corredors convertint la Cursa en la prova atlètica més gran d'Europa. En categoria femenina, la cursa ha aconseguit aquest diumenge el rècord de participació en un carrera popular a Espanya amb 27.220 corredores a la sortida.

Marçal Fontanals – ASVH / Foto:  EP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix