L’esport olesà celebra la seva gran festa anual

Imprimeix

L’Escorxador, ple de gom a gom, va ser escenari de la tercera edició

L’Escorxador va ser escenari de la tercera edició de la Nit de l’Esport Local d’Olesa de Montserrat. Un acte, organitzat per l’Ajuntament, on es va reconèixer la tasca dels clubs i esportistes de la temporada 2018-2019. La regidora d’Esports, Lourdes Vallès, i de l’alcalde, Miquel Riera van presidir la vetllada.

L’entrega de reconeixements va començar pels Premis a les gestes esportives que van rebre els equips, esportives o entitats  que han assolit un campionat de lliga, un ascens de categoria o un resultat important en una competició de prestigi.

Després d’aquesta primera categoria, es van repartir els premis que va atorgar el jurat. El Premi a l’esportivitat el va el Club Twirling Olesa per reconèixer la tasca d’un grup de nenes  que tot i no van competir la temporada passada (perquè eren massa petites) van demostrar un gran nivell d’implicació als assajos. També van rebre aquest guardó l’equip aleví C del Club Futbol Sala Olesa.

nit olesa 3

D’altra banda, el Premi a l’Esportista Masculí de l’any va ser atorgat a Bernat Povill (FC Barcelona-Futbol Sala). En la categoria femenina va ser lliurat a la gimnasta Mirea Drets.

El Premi a la Millor Tasca Tècnica el va recollir Jonathan López, entrenador de l’equip sènior del Club Futbol Sala. La Trail de les Ermites d’Olesa (TEO), organitzada per l’Associació Esportiva Escolar de l’Institut Daniel Blanxart, va aconseguir el Premi a l’Organització d’Esdeveniments Esportius.

El reconeixement per l’aniversari de la fundació d’una entitat esportiva el va rebre la Unió Ciclista Olesana (UCO) que aquest 2019 ha celebrat 75 anys.

nit olesa 2

El Premi a l’Esport Adaptat es va guanyar l’esportista Montse Alcoba en la modalitat de parapowerlifting fins a 73 quilos i que competeix amb el Club Esportiu Powerlifting Olesa.

Per últim, per tancar la tercera Nit de l’Esport Local, el Premi a la Dedicació a l’Esport el va rebre de forma pòstuma en Josep Lluís Amador del Club de Tir amb Arc Olesa.

 Redacció / Fotos: Arxiu