El CBS Sant Boi, campió la Copa Catalunya de softbol

Es va imposar amb claratat davant el CB Viladecans a la final que es va jugar a Montjuïc

Punt final a la Copa Catalunya Sènior 2019. L’equip femení del CBS Sant Boi es va proclamar campió en la modalitat de softbol després de vèncer al CB Viladecans per 15-5. Una competició que va donar per acabada la temporada. A la categoria Open es va imposar també al CB Viladecans per 14-4. D’altra banda, el club també va guanyar a la categoria sub 12 de beisbol (va guanyar al CB Viladecans per 4-0).

Mentrestant, el CB Viladecans va conquerir el títol a la categoria sub 16 (es va imposar al CBS Sant Boi per 6-10). L’equip CB Viladecans Bulldogs va conquerir el Màster 2019 després de guanyar a la final el CBS Hércules L’Hospitalet Black (14-18).

Categoria masculina

En beisbol, el CB Viladecans White va perdre la final en la categoria sènior davant del CBS Barcelona Blue per 5-2.

I el CBS Sant Boi va guanyar a la categoria sub 12 de beisbol (va guanyar al CB Viladecans per 4-0). Va ser segon a la sub-18 i a la seub 14 on va perdre per partida doble davant el CBS Barcelona.

Redacció / Foto: CBS Sant Boi