Aquest cap de setmana comença la Lliga Catalana de Clubs

Imprimeix

En aquestes tres jornades participen els clubs classificats segons els resultats de la temporada passada. La suma de les puntuacions de les dues jornades classificatòries decidirà l'agrupament de la participació en la Jornada Final. No participen els clubs que prenen part a la Divisió d'Honor i en la Primera Divisió del Campionat d'Espanya de Clubs.

Els encontres de la Primera Categoria del proper diumenge 15 es disputen en jornada matinal, i es realitzaran a Estadi Moisés Llopart del Prat del Llobregat –foto-, organitzat pel Pratenc AA-: el Grup A masculí (CA Laietà, Pratenc AA, CA Montornès, CA Mollet, CA Vic, Girona Costa Brava-CAP, Lleida UA i CA Lloret-La Selva) i Grup A femení (JA Sabadell, Pratenc AA, CA Vic, UGE Badalona, GEiEG Gironí, Girona Costa Brava-CAP, CA Canaletes i CA Montornès). I a l’Estadi Municipal de Granollers, organitzat pel CA Granollers, el Grup B masculí (Avinent CA Manresa, AA Catalunya B, CA Igualada, UA Barberà, CA Castellar, CA Granollers, Cornellà Atlètic i CA Nou Barris) i Grup B femení.

En la Tercera Categoria masculina i Segona femenina disputaran les corresponents primeres jornades a l' Estadi Municipal La Muntanyeta de Calella i a l'Estadi Camp Clar de Tarragona. En el Grup B de Tercera Categoria masculina participarà el CA Gavà i CA Olesa amb el AE Molins 2000, UA Rubí i CN Reus Ploms. Mentre, el Grup B de Segona femenina pendran part el Cornellà Atlètic, CA Gavà i CA Olesa amb el CA Tarragona i CN Reus Ploms.

Marçal Fontanals – FCH / Foto:  PAA