L’AE Prat, eliminat de la Copa RFEF i no jugarà la Copa del Rei

Els potablava van caure a la tanda de penals (5-4) davant el Castelló després de finalitzar el partit i la pròrroga sense gols

L’AE Prat va acomiadar-se de la Copa RFEF després de caure eliminat davant el Castelló a l’Estadi Castàlia. EWls potablava van fer un partit molt seriós però no va ser suficient. L’equip de Pedro Dólera va mantenir la seva porteria a zero durant els noranta minuts, el que va fer que s’hagués de jugar un temps extra. La pròrroga també va acabar sense gols per la qual cosa es va haver d’anar als penals on els orelluts van estar més encertats (5-4).

2019 11 06 22 38 03 EIuAT83XYAEIMuQ

“Gràcies a tot el món per la mostra d’estima cap als meus jugadors i cap a mi. Ho hem intentat amb tota l’ànima i al final no ha pogut ser. Hem caigut amb el cap ben alt en els penals i davant d’un immens rival en un escenari d’escàndol. Estic orgullós dels meus”, va dir al final del partit el tècnic Pedro Dólera.

CASTELLÓ: Jesús López; Veintimilla, M. castells, Gálvez, Satrústegui (Víctor, 61’); Javi Serra (Rubén Díez, 74’), Pablo Roig, Carles, Íñigo Muñoz (Alcaina, 80’); Jairo Cárcaba (César Díaz, 105’) i Alfredo.

AE PRAT: Andrés; Salva, Cárdenas, Héctor, Oriol Ricarte; Putxi; Arjona (Pedro Bravo, 65’), Guzmán (Oribe, 97’), Álex Pla, Arjona, Argilaga (Toni, 104’) i Raillo (Chabboura, 67’).

ÀRBITRE:Ivaylov Angelov, balear. Grogues al local Alcaina; i als visitants Àlex Pla, Héctor, Pedro Bravo, Chabboura, Raillo i Oriol Ricarte.

ESTADI: Castàlia. Uns 8.000 espectadors.

Redacció / Fotos: CD Castelló-AE Prat