Magos de Tenerife i la selecció d’Itàlia es coronen a l’Europeu de softbol

La competició, per a més grans de 35 anys, es va celebrar a Sant Boi de Llobregat i Gavà

Durant quatre dies, el Baix Llobregat va ser l’epicentre del softbol europeu en la modalitat de jugadors i jugadores més grans de 35 anys. Sant Boi i Gavà van acollir el Campionat d’Europa European Masters Cup) amb la participació de set països continentals.

75392668 2446543442230600 1064573688025710592 o

73524662 2446543448897266 1035286808545460224 o

En la competició masculina, els Magos de Tenerife van aconseguir proclamar-se campions després de guanyar la final a Dinamarca All Stars per un clar 7-0. La selecció d’Israel Stars va ocupar la tercera posició. A la categoria femenina, la selecció italiana va ser la campiona després de guanyar l’equip del Miralbueno per 8-0. La selecció de la República Txeca (Cechie Carrots) va acabar tercera.