Anna Puig triomfa amb Espanya davant Gal·les

La jugadora de la UE Santboiana va tenir un paper destacat amb la victòria del combinat nacional que va pujar fins a la vuitena posició mundial

El Central de la Universitat Complutense de Madrid va acollir el partit amistós de rugbi entre les seleccions d’Espanya i Gal·les. Un enfrontament preparatori de la fase de classificació per a la Rugby World Cup 2021 que s’ha de celebrar a Nova Zelanda. Cal destacar la presència de la jugadora de la UE Santboiana, Anna Puig, que va tenir un paper destacat en la victòria de la selecció nacional per 29-5. Un triomf que situa Espanya en la vuitena posició del rànquing World Rugby.

Melé en el ESPvsGAL nov2019 Foto de Walter Degirolmo 1068x712

Les lleones, dirigides per José Antonio Barrio, va fer un partit molt seriós, i ja al final de la primera part guanyaven per 12-0. A la represa i a menys per a cinc minuts pel final, Anna Puig va aconseguir un assaig situant el marcador en un 27-0. Va ser el colofó d'una gran actuació de la santboiana.

Redacció / Fotos: Walter Degirolmo