L’FS Pallejà, amfitrió de la tercera Jornada de Tecnificació de futbol sala

Imprimeix

Els jugadors dels equips benjamí i aleví del club van ser protagonistes sota la direcció de Jordi Gay

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol continua amb la formació i amb el projecte iniciat fa dues temporades. L’Àrea Esportiva de l’LCFS es va traslladar al Pavelló Municipal de Pallejà per a protagonitzar la tercera Jornada de Tecnificació de la temporada.

res 2019 10 31 18 51 39 DSC 9938

Van participar el secretari tècnic de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala, Jordi Gay, i els seleccionadors catalans Jordi Barrero i Gerard Pusó. Aquesta iniciativa es realitza per proporcionar als clubs catalans de futbol sala una formació especifica de mans dels seleccionadors de les Seleccions Catalanes de futbol sala.

res 2019 10 31 20 10 19 DSC 0058 palleja futbolsala

Durant la jornada, els protagonistes han estat els jugadors del benjamí i de l'aleví de l’FS Pallejà. Durant les dues sessions d’entrenament, els joves jugadors i jugadores del club de la delegació del Baix Llobregat han pogut millorar les seves habilitats tècniques i tàctiques, com ara el regat, la velocitat de reacció i el xut.

res 2019 10 31 20 08 33 DSC 0029 futbolsala palleja

Un cop acabades les dues sessions d’entrenament, es va realitzar una taula rodona entre els seleccionadors catalans i els entrenadors dels equips federats de l’FS Pallejà.

Redacció / Fotos: FCF