El patinador Nil Llop s’exhibeix a la Thialf Fall Cup 2019

Imprimeix

El pratenc va arrancar la temporada de gel a Heerenveen (Holanda) proclamant-se campió en les distàncies dels 1.000 i 500 metres on va batre el rècord del món

La localitat holandesa de Heerenveen va ser escenari de la primera competició de la temporada de gel, la Thialf Fall Cup 2019. Nil Llop es va exhibir en les dues proves que va participar aconseguir un doblet victoriós.

1562930483 804378 1562930651 noticia normal

En la distància dels 1.000 metres va ser primer per davant de l’holandès Jur Veenje amb un temps de 1’11’’98, que suposa la millor marca mundial, personal i rècord d’Espanya absolut. D’altra banda, en els 500 metres, va assolir una ajustada victòria davant de l’holandès Jarle Gerrits amb un registre de 36’’42. També una nova millor marca mundial, personal i rècord nacional.

EElT9RgX4AUIG1E

“Tenia bon feeling amb el gel però no esperava baixar les meves marques. El millor és que al novembre ja tenim Copes del Món i espero poder aconseguir bones posicions que em permetin classificar-me per als Jocs Olímpics de la Joventut de Lausana 2020, que és un gran objectiu d’aquesta temporada”, explica Llop.

Resident temporal

El pratenc està residint des de fa més d’un mes a Heerenveen on té previst passar tota la temporada de gel. “Al principi l’adaptació em va costar, sobretot mentalment, per estar lluny dels teus. Però ara ja estic millor i centrat a donar el millor de mi mateix en cada entrenament”, diu. Durant la seva estada, combina sessions de gen entrenaments en bicicleta de carretera.

Redacció / Fotos: Arxiu