Judith Corachán, segona a l’Ironman 70.3 de Marrakech

La santboiana tanca una temporada brillant on ha conquerit diversos podis en les proves que ha participat

Judith Corachán va aconseguir una brillant segona posició a l’Ironman 70.3 de Marrakech en la seva primera edició. L’atleta santboiana no va poder superar Lisa Hütthaler (4h24’23’’) i es va haver de conformar amb la medalla d’argent, quedant-se a les portes de participar en el Campionat de Món que se celebrarà el proper mes de novembre a Taupo (Nova Zelanda).

EHgb9hIX0AAEkQw

Corachán va acabar el primer tram de la prova -natació- en segon lloc, a trenta segons de la polaca Malgorzata Otworowska. Hüthaler va marcar el ritme i va sortir líder de la T2, amb la santboiana en tercera posició a quatre minuts. Ja en la darrera modalitat de la prova (atletisme) Corachan no va poder amb l’austríaca i va fer un temps final de 4h27’24’’.

La baixllobregatina tanca una temporada pràcticament perfecta on ha conquerit l’argent en el Campionat del Món de Llarga Distància, es va imposar a Embrunman, Zarautz i Bilbao i va ser tercera a l’Ironman Vitòria i quarta a la mateixa competició a Dubai.