L’FS Abrera participa en una Jornada de Tecnificació de l'FCF

Imprimeix

Els protagonistes van ser els jugadors del Cadet i del Juvenil sota les ordres del secretari tècnic de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes, Jordi Gay, i els seleccionadors Jordi Barrero i Gerard Pusó

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol continua amb la formació i amb el projecte iniciat fa dues temporades. L’Àrea Esportiva de l’LCFS es va traslladar ahir a la tarda fins al Pavelló Municipal d’Abrera per a realitzar la segona Jornada de Tecnificació de la temporada. Durant la temporada 2017-2018, es van realitzar 17 Jornades de Tecnificació mentre que la temporada anterior, se’n van executar 18.

2019 10 29 21 08 03 portada slider

L’LCFS es va desplaçar fins a Abrera amb representació del secretari tècnic de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala, Jordi Gay, i dels seleccionadors catalans Jordi Barrero i Gerard Pusó. Aquesta iniciativa pretén proporcionar als clubs catalans de futbol sala formació específica de mans dels seleccionadors de les Seleccions Catalanes de futbol sala.

res 2019 10 29 21 12 08 DSC 9717

En aquest cas, els protagonistes van ser els jugadors del Cadet i del Juvenil de l’FS Abrera. Durant els dos entrenaments, els joves jugadors del club del Llobregat van poder millorar les seves habilitats tècniques amb la pilota, com ara el control i el xut, ja que els seleccionadors catalans van dissenyar uns exercicis encarats a treballar situacions reals de partit.

Redacció / Fotos: FCF