L'Ajuntament de Martorell reconeix al ciclista Israel Núñez

Imprimeix

Va guanyar del Campionat del Món de Policies i Bombers en BTT

L’Ajuntament de Martorell va reconèixer la trajectòria esportiva d’Israel Núñez, amb una recepció a la sala de Plens. Núñez es va proclamar al setembre campió del món de categoria mountain bike BTT en el Campionat de Policies, Bombers i Agents Rurals, que es va celebrar a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. L’esportista martorellenc ha guanyat aquesta prova en quatre ocasions. El martorellenc va prendre part en les tres proves del Campionat de Policies Bombers i Agents Rurals: mountain bike BTT, contrarellotge i ruta. Finalment, va alçar-se amb la primera plaça de mountain bike en un circuit de quatre voltes de vuit quilòmetres.

isranúñez

L’esportista va confessar rebre aquest reconeixement institucional “amb molta alegria”, ja que “m’identifico molt amb Martorell, el poble on vaig nàixer, créixer i formar-me”, tot i que ara viu a Vilassar. “Hi tinc les meves arrels de tota la vida: família i amics. És un plaer sentir que la gent se’n recorda de tu i té aquest detall que commemora la teva carrera esportiva.”

israelnúñez reconeixement

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va afirmar durant l’acte que Núñez “és un dels esportistes més complets que ha tingut mai Martorell. Un prodigi de la naturalesa, perquè això no és fàcil. Una de les coses que més m’impressiona és, no només els seus èxits individuals, que són molts, sinó que té una vida esportiva a l’elit molt llarga. A més, al teu darrera has creat molta escola i hi ha molta gent que s’ha emmirallat en tu”. Fonollosa va lliurar al ciclista una placa commemorativa i una litografia del pont del Diable. Núñez va regalar el mallot amb el qual va guanyar el Mundial BTT Màsters  Vallnord (2015) amb una dedicatòria al poble de Martorell.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell