Laia Sanz: “M’agradaria participar en el Dakar amb un cotxe”

Imprimeix

La de Corbera de Llobregat es va proclamar campionat del món de Ral·lis Cross Country al Marroc

Laia Sanz ja prepara la seva propera participació al Dakar. Serà la desena vegada que prendrà en aquesta mítica prova de motor on tindrà el complicat repte de finalitzar entre els deu primers de la classificació absoluta.

EGS9j rXYAAzETT laiasanz

De totes maneres, Sanz ha sorprès tothom dient que en un futur li agradaria participar en el Dakar amb cotxe: “No és fàcil, però m’agradaria tenir opció a mitjà termini amb un bon cotxe per allargar la meva vida esportiva. El que sí tinc molt clar és que si no és un cotxe competitiu millor seguir en moto.”

Un nou títol

La de Corbera de Llobregat va participar en la darrera prova del Campionat del Món de Ral·lis Cross Country 2019 que es va celebrar al Marroc. Sanz va finalitzar en divuitena posició a la categoria absoluta i primera en la classificació femenina, amb el que va assegurar-se el títol mundial.

EGdPkzOWoAE0PyF

Segons la pilot baixllobregatina “el més important era recuperar sensacions i trobar un bon setting en la seva moto. La cursa ha estat un excel·lent entrenament i això és del que es tractava. Sempre vols acabar el més amunt possible, però buscar el resultat no era l’objectiu principal.”

Redacció / Fotos: L.S.-Arxiu