Sant Vicenç dels Horts va viure diumenge una gran jornada d’atletisme

El parc de la Foneria va acollir l’onzena edició de la Cursa Popular amb Sílvia Alberich i Miquel Fresnada com a guanyadors a la distància dels 10 quilòmetres

Sant Vicenç dels Horts va viure el diumenge 20 d’octubre una jornada esportiva amb la celebració de la Cursa Popular de Quilòmetres i les curses escolars des de cicle inicial a ensenyament secundari. Els carrers del centre del municipi baixllobregatí van ser el circuit on centenars de corredores i corredors van poder gaudir de la cursa, amb sortida i arribada al Parc de la Foneria.

whatsappimage2019 10 20at11.48.07

whatsappimage2019 10 20at11.48.06

En la categoria femenina, la guanyadora va ser Sílvia Alberich, amb un temps de 43’39’’. Mónica Córdoba (48’41’’) i María Rosa Valdesogo (48’49’’) van ser segona i tercera respectivament. En la categoria masculina, el primer classificat fou Miquel Fresneda, que va aturar el crono amb un temps de 38’00’’. Mentrestant, Óscar Cabeza (39’32’’) va ser segon i José María Toledo (41’21’’)¡, tercer.

El regidor d’Esports, Xavi Gómez, va explicar que “Sant Vicenç dels Horts torna a demostrar que té un esperit esportiu molt important, amb centenars de petits i grans recorrent els carrers tot fent salut i promovent els valors de l’esport.”

 Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
100

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix