Carlos Cera i Mercedes Arcos es coronen a la Mitja del Castell del Papiol

La prova atlètica, que va arribar a la sisena edició, va aplegar unes 500 persones

El passat diumenge 20 d’octubre es va celebrar la sisena edició de la Trail La Mitja del Castell del Papiol. La prova atlètica, que va aplegar unes 500 persones i va discórrer pel Parc de Collserola, va tenir dues distàncies: la llarga (24 km, 1.100 metres de desnivell) i la cura (12 km, 500 metres de desnivell).

Carlos Cera, Inverse Trail Team, es va proclamar campió a la distància llarga amb un temps d’1h58’08’’. Aleix Cunillera (Flexor Trail Team, 1h59’36’’) i Georgel Comanas (Ro, 2h14’10’’) van completar el podi. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Mercedes Arcos (CM A. Ant. Cugat, 2h16’03’’), seguida de Irene Fuentes (HG-Ami Sport, 2h24’33’’) i Anna Santidrian (CN Badalona, 2h51’00’’).

72728762 1348687401978786 8116719463308460032 o

A la distància cura, el guanyador a la categoria masculina va ser Eduard Villalba (Sixpro, 1h01’07’’). Jordi Abadia (Llibertat, 1h01’38’’) i Gael Álvarez (CE Mindundisteam, 1h03’08’’) van ser segon i tercer respectivament. D’altra banda, la campiona en categoria femenina fou Garazi Abasolo (No, 1h11’19’’). Prunelle Chassot (Prorunners, 1h16’44’’) va ser segona, mentre que Marta Romero (Refreskcatteam, 1h21’12’’) va finalitzar en tercer lloc.

L’Associació Esportiva de la Mitja del Castell va donar un euro de cada inscripció a una causa solidària, la Fundació Vicente Ferrer i la construcció d'una casa en Kundanakurthy.

Amb una pròtesi en una cama

Dani Nafría, que va mostrar el seu esperit i la seva capacitat de superació en prendre part a la cursa. El jove corredor va participar en la trail amb una pròtesi en una cama.

img aperez 20191020 144153 imagenes md otras fuentes whatsapp image 2019 10 20 at 143604 kZIE U47109098520388H 572x763MundoDeportivo Web

Redacció / Fotos: Mitja El Castell