Pau Capell guanya la Fred Olsen Express Santa Cruz Extreme

Imprimeix

L’atleta santboià va creuar l’arribada juntament amb Cristofe Clemente

Pau Capell finalitzar la temporada amb un nou triomf. L’atleta santboià va guanyar la Fred Olsen Express Santa Cruz Extreme tor i creuar l’arribada juntament amb el tinerfeny Cristofe Clemente. La prova, amb 49 quilòmetres de recorregut, va aplegar els millors especialistes del moment.

En la línia de sortida, corredors de la importància de Pau Capell, Cristofer Clement, José David Lutzardo, Quito Santana, Esteban García i d'altres destacats canaris i després de la sortida va començar el repte que va fixar com a primer objectiu l'ascens fins a Chamorga. A mesura que es va estirar l'escamot van anar sorgint les primeres rendes i el cap de carrera va ser presa per Pau Capell i Cristofer Clement. Tots dos compartint carrera i calcant el ritme. Ja en La Cancelilla passaven junts i començaven el descens que els portaria a Benijos.

EHQJiagWoAIVpJQ

Després d'ells, Fran Rodríguez sostenia una tercera plaça que era buscada pels seus perseguidors, i entre les noies, María José Guillen establia les bases per a repetir el triomf que va aconseguir l'any passat. Amb el pas dels quilòmetres, el domini de Cristofer i Pau es va fer més gran i es va comprovar la intenció de tots dos de compartir carrera. Així les coses, les primeres posicions semblaven decidides, per la qual cosa la lluita es va centrar en el tercer calaix del podi. Una tercera posició que va anar eliminant inquilins: Fran Rodríguez, Quito Santana i Alexis Martín van caure en detriment d'un José David Lutzardo que, fidel al seu estil, va anar de menys a més.

La línia de meta va viure un moment de trail pur amb aquest esperit de companyonia que només existeix a la muntanya. Cristofer Clement i Pau Capell van travessar la meta de la mà i van compartir triomf (5h42’46’’). Cristofer va cedir la primera plaça a Pau. La tercera posició va ser per a José David Lutzardo amb 6h12’49’’.

Redacció / Fotos: Fred Olsen Express Santa Cruz Extreme