Cervelló celebrarà diumenge la vuitena edició de la Cursa Solidària

Imprimeix

Està previst la participació d’uns 500 atletes d’entre 3 i 16 anys que vol promoure els hàbits saludables i els valors educatius de l’esport

Cervelló celebrarà demà diumenge, 20 d’octubre, la vuitena edició de la Cursa Solidària de Cervelló, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de les AFA dels centres educatius del municipi.

Es tracta de l’organització de diferents curses dins d’una festa esportiva solidària que compta amb la participació d’infants des de P3 fins a joves de 4t d’ESO del municipi. L’objectiu és promoure els hàbits saludables i els valors educatius de l’esport alhora que es treballa un vessant solidari i social per ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques. Totes les curses tindran lloc al carrer Major al llarg del matí, per la qual cosa romandrà tancat al trànsit de vehicles des de les 9 fins a les 15 hores.

Cada any hi participen al voltant de 500 corredors d’entre 3 i 16 anys, que començaran a córrer per trams d’edat a partir de les 11 del matí. L’acte, que compta amb el suport de diverses entitats, comerços i empreses del municipi, pretén recaptar bàsicament productes de neteja i d’higiene personal destinats a famílies amb recursos limitats que es repartiran a través dels serveis socials municipals, amb la col·laboració de Cervelló Solidari i Càritas.

Fins al mateix diumenge és pot formalitzar les inscripcions per participar-hi a les escoles, a Ceraqua i a l’Ajuntament. Les aportacions dels atletes es fan el mateix dia de la Cursa en el moment de la recollida dels dorsals. A canvi, els corredors s’emportaran una samarreta tècnica, una medalla i un avituallament saludable, a més dels trofeus per als millors de cada categoria.

 Redacció / Foto: Aj. Cervelló